/

8 Εργαλεία για τη Δημιουργία Παρουσιάσεων με Τεχνητή Νοημοσύνη

Start

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο ωραίο θα ήταν να πατήσετε ένα κουμπί και να δημιουργήσετε εκπληκτικές παρουσιάσεις με δημιουργικό σχεδιασμό και εύκολη παρουσίαση δεδομένων, σωστά; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να το κάνετε! Τώρα μπορείτε να διευκολύνετε το έργο σας και ακόμη και την ακαδημαϊκή σας ζωή με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία έχει κατακτήσει όλο και περισσότερο χώρο στον κόσμο και έχει φτάσει στον κόσμο των παρουσιάσεων. Και για να σας βοηθήσουμε, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα 8 πιο ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία παρουσιάσεων με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης που είναι διαθέσιμα στην αγορά και θα κάνουν το δημιουργικό σας έργο πολύ πιο εύκολο.

Οφέλη της δημιουργίας παρουσιάσεων με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Με τη χρήση εργαλείων που δημιουργούν παρουσιάσεις με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, καθώς είναι δυνατό να εισαγάγετε απλώς ένα κείμενο και να αφήσετε την πλατφόρμα να δημιουργήσει γρήγορα τον σχεδιασμό. Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε λεπτομέρειες όπως το λογότυπο σας, τα χρώματα της εταιρείας και τα γραφικά ώστε να κάνετε τις διαφάνειες σας ακόμη πιο εξατομικευμένες.

Ορισμένα από τα εργαλεία που παρουσιάζονται παρακάτω σάς επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε παρουσιάσεις με συνεργατικό τρόπο, με μια ομάδα, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ομαδική εργασία. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες ενσωματωμένες ενσυναίσθησεις με εφαρμογές μηνυμάτων εργασίας όπως το Slack ή το Microsoft Teams.

Και για να ολοκληρώσουμε τη λίστα των οφελών, οι τεχνητές νοημοσύνες βοηθούν στην οργάνωση των παρουσιάσεων, ώστε να έχουν μια συνεκτική και ελκυστική δομή. Εάν χρησιμοποιείτε το PowerPoint, το Google Slides ή το Keynote, πολλά από τα εργαλεία που αναφέρονται στη λίστα διαθέτουν ενσωματωμένα πρότυπα με αυτά τα λογισμικά. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα 8 εργαλεία για τη δημιουργία παρουσιάσεων εύκολα και γρήγορα που έχουμε επιλέξει, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή.

  1. Kroma.AI
    Η πλατφόρμα Kroma.AI εξειδικεύεται στις παρουσιάσεις για πείστε επενδυτές για υποσχόμενες ιδέες και είναι πολύ χρήσιμη για startups, για παράδειγμα. Μία από τις κύριες του χαρακτηριστικές είναι η οργανωμένη προβολή δεδομένων με διαγράμματα και πίνακες. Το εργαλείο διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη με εικόνες, εικονίδια και βίντεο και σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε το λογότυπό σας στις παρουσιάσεις. Είναι ένα από τα πιο ακριβά εργαλεία στη λίστα μας, αλλά προσφέρει μια δωρεάν επιλογή για να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε.
  1. Presentations.AI
    Το Presentations.AI είναι ιδανικό για εκείνους που έχουν πολλές παρουσιάσεις. Η πλατφόρμα προσφέρει πολλά έτοιμα πρότυπα παρουσιάσεων που μπορούν να προσαρμοστούν. Η τεχνητή νοημοσύνη του Presentations.AI θα σας βοηθήσει να προσθέσετε στοιχεία, εικόνες και εικονίδια στις διαφάνειές σας, όπως επιθυμείτε. Είναι χρήσιμο για όσους έχουν ή χρειάζονται να δημιουργήσουν πολλές παρουσιάσεις. Η πλατφόρμα προσφέρει διάφορα πλάνα, με διαφορετικές λειτουργίες σε κάθε ένα από αυτά και προσφέρει επίσης ένα δωρεάν πλάνο μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Το Gold, για παράδειγμα, παρέχει πρόσβαση σε προσαρμοσμένα πρότυπα, προσαρμοσμένα θέματα, προσαρμοσμένο URL, επιπλέον χαρακτηριστικά διαχείρισης και έναν αφιερωμένο διαχειριστή λογαριασμού.
  1. Designs.AI
    Το Designs.AI είναι ένα από τα πιο πλήρη γραφικά προγράμματα με τεχνητή νοημοσύνη στην αγορά και αποκαλείται “Creative Suite”, καθώς περιλαμβάνει εργαλεία για τη δημιουργία λογοτύπων, παρουσιάσεων, ομιλιών, βίντεο και κειμένων, όλα με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Όταν χρησιμοποιείτε το Designs.AI, απλώς χρειάζεται να εισαγάγετε το κείμενό σας και η τεχνητή νοημοσύνη θα αναλάβει τον υπόλοιπο σχεδιασμό, παράγοντας τον ιδανικό σχεδιασμό για εσάς. Μπορείτε επίσης να κάνετε απλές τροποποιήσεις και επεξεργασίες για διάφορες μορφές. Το εργαλείο δίνει επίσης πρόσβαση σε εκατομμύρια εικόνες, βίντεο και εικονίδια για χρήση στις δημιουργίες σας.
  1. Beautiful.AI
    Με το Beautiful.AI μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία μιας παρουσίασης κατά πολλά λεπτά ή ακόμη και ώρες, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε χειροκίνητες προσαρμογές. Η τεχνητή νοημοσύνη του εργαλείου είναι αρκετά ευφυής για να “προβλέψει” την επόμενη σας κίνηση. Επιπλέον, το Beautiful.AI διαθέτει μια δυνατότητα που κάνει τα δεδομένα σας πιο κατανοητά και συνεκτικά στις παρουσιάσεις. Το εργαλείο είναι επίσης συνεργατικό και σας επιτρέπει να αφήνετε σχόλια στην ίδια τη διαφάνεια, διευκολύνοντας την επικοινωνία και τις διορθώσεις, αν απαιτείται. Ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρονται στα πλάνα είναι: πρόσβαση σε πρότυπα, προσαρμόσιμα θέματα, αφήγηση και ενσωματώσεις με το Slack, το Monday.com, το Dropbox και το PowerPoint, καθώς και βιβλιοθήκη διαφανειών, εικόνων και βίντεο.
  1. Venngage
    Η Venngage έχει καθιερωθεί στον τομέα των πληροφοριογραφικών και τώρα καινοτομεί με την τεχνητή νοημοσύνη για πολλές άλλες μορφές σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων και των παρουσιάσεων. Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης του εργαλείου είναι εξειδικευμένη στο να βοηθά πολλούς επαγγελματίες, όπως ομάδες πωλήσεων, μάρκετινγκ και ακόμη και φοιτητές, να δημιουργούν διαφάνειες γρήγορα και εύκολα. Απλά εισαγάγετε το περιεχόμενο του κειμένου σας και το Venngage θα δημιουργήσει μερικά στιλ σχεδιασμού από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις παρουσιάσεις με τα χρώματα της εταιρείας σας για να εξασφαλίσετε επαγγελματισμό και συνέπεια.
  1. Pitch
    Το Pitch είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στην αγορά και το εστίασμά του είναι στις συνεργατικές παρουσιάσεις. Με το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις από το μηδέν ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προετοιμασμένα πρότυπα με δημιουργικό σχεδιασμό. Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στο Pitch περιορίζονται ακόμα στην επεξεργασία εικόνων και κοπής, και θα μπορείτε να επεξεργαστείτε πλήρως την παρουσίασή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες της πλατφόρμας, με μια διεπαφή παρόμοια με το Google Slides. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που προσφέρονται είναι: τράπεζα εικόνων, εισαγωγή δεδομένων από το Google Analytics και το Google Sheets, συναντήσεις με βίντεο στην παρουσίαση και εξαγωγή σε μορφή PDF και PowerPoint.
  1. Slidebean
    Το Slidebean είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Εξειδικεύεται στη δημιουργία παρουσιάσεων για startups και παρέχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για τις επιχειρήσεις. Εκτός από τις παρουσιάσεις Pitch, παρέχει και άλλες προηγμένες δυνατότητες για εταιρείες και startups. Παρόλο που είναι συγκεκριμένο για την πλατφόρμα του, τίποτα δεν το εμποδίζει να χρησιμοποιείται και για άλλους σκοπούς. Αυτό το εργαλείο σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας παρουσίαση από το μηδέν ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σχεδιασμού παρουσίασης που υποστηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη. Η επιλογή “Τακτοποίηση με την Τεχνητή Νοημοσύνη” παρέχει πολλούς συνδυασμούς σχεδιασμού. Το δωρεάν πλάνο προσφέρει ήδη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως δημιουργία απεριόριστων παρουσιάσεων, δωρεάν πρότυπα εγγράφου, παρακολούθηση προόδου και άλλα.
  1. Deck Robot
    Το Deck Robot είναι το πιο ιδιαίτερο εργαλείο στη λίστα μας. Ξέρετε εκείνες τις παρουσιάσεις PowerPoint που δημιουργήσατε, αλλά δεν μπορούσατε ή δεν είχατε χρόνο να τις κάνετε πιο ελκυστικές; Αυτή η πλατφόρμα θα σας βοηθήσει πολύ. Με το Deck Robot, μπορείτε να ενσωματωθείτε με το Office και να ανεβάσετε τις διαφάνειές σας, και η τεχνητή νοημοσύνη θα οργανώσει και θα προσαρμόσει την παρουσίαση με μόνο ένα κλικ. Επίσης, μπορείτε να τροποποιήσετε αυτόματα χρώματα και γραμματοσειρές μιας έτοιμης παρουσίασης για να την κάνετε πιο εξατομικευμένη.

Διαβάστε επίσης: Δημιουργώντας Επαγγελματικές Παρουσιάσεις στο PowerPoint

PC News

Βρείτε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές ειδήσεις και κριτικές προϊόντων. Μάθετε για τα πιο πρόσφατα gadgets και καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας για ψυχαγωγία και παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.